• Despre noi și echipă

Despre noi

SCPA Pârvu și Asociații crede că investiția făcută în oameni și organizare se vede cel mai bine în modul în care oferim consultanță și asistență clienților noștri.

În cei 30 de ani de experiență, am învățat foarte multe despre puterea transformatoare pe care o pot avea serviciile juridice și despre abilitatea lor de a simplifica relațiile dintre oameni sau afaceri.

Istorie

Nucleul practicii noastre este reprezentat de activitatea profesională a lui Mircea Pârvu, fondator, care activează ca avocat din 1981.


În 1995, imediat după ce a intrat în vigoare legea pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat, a fost fondată prima formă juridică a actualei societăți de avocatură.


Din 2016, conducerea societății este asigurată de Theo Pârvu, care a transformat practica modernizând toate aspectele sale.

Viziune

Pârvu și Asociații este o societate de avocatură orientată spre viitor și noile tehnologii emergente.

Scopul nostru este de a ajuta fiecare client să ajungă la soluția cea mai bună, oferind sfaturi proactive și nu doar identificând potențialele probleme. De fiecare dată încercăm să ajungem la esență ținând cont de interesele clienților noștri.

Dezvoltarea constantă a calității serviciilor noastre este unul din obiectivele de termen lung, motiv pentru care investim multă atenție și grijă în modul în care lucrăm și în temeinicia soluțiilor propuse.

Echipa

Suntem pasionați de ceea ce facem. Suntem la fel de pasionați de modul în care o facem. Credem că diferențele dintre noi ne fac mai puternici și împreună putem oferi servicii juridice de înaltă calitate. 


Am creat o cultură care să susțină creșterea și dezvoltarea avocaților și a întregii echipe. Când fiecare dintre ei reușește, reușim și împreună ca societate de avocatură. Pentru a lucra alături de noi, aplicați aici.
MIRCEA PÂRVU / Fondator
THEO PÂRVU / Partener Coordonator
ANA-MARIA TIANU / Partener
GEORGIANA TĂTAR /Avocat
ALEXANDRU MĂGLAȘ / Avocat
RALUCA ENE / Avocat
IULIA CRISTEA / Avocat
ANDRA BELLU / Manager
ANA-MARIA STELLI / Administrativ