Termeni și Condiții

Site-ul “www.parvusiasociatii.ro” (denumit în continuare „Site”) este proprietatea Societății Civile Profesionale de Avocați Pârvu și Asociații („SCPA Pârvu și Asociații”), cu sediul în Str. Vasile Conta nr. 4, etaj 3-5, sector 2, București, România.


Folosirea site-uluiwww.parvusiasociatii.ro” de către utilizatori/vizitatori reprezintă acceptul termenilor și condițiilor.


Site-ul oferă informații cu privire la echipa SCPA Pârvu și Asociații, activitățile desfășurate și aria de practică a SCPA Pârvu și Asociații. Navigând pe site-ul nostru,  descoperiți articole și alte materiale privind noutăți legislative importante în dreptul românesc sau european. Aceste materiale publicate pe site constituie proprietatea SCPA Pârvu și Asociații și nu constituie consultanță juridică, neputându-se considera aplicabile unor situații de fapt particulare. SCPA Pârvu și Asociații oferă consultanță și asistență/reprezentare juridică prin membrii echipei SCPA Pârvu și Asociații în conformitate cu prevederile legale și statutare aplicabile profesiei de avocat.


Drepturi de autor și recunoașterea dreptului de proprietate


Conținutul Site-ului este protejat de legile dreptului de autor. Toate materialele publicate pe Site (incluzând, fără limitări, articolele, textele, pozele, logo-urile și design-ul) sunt protejate de legislația drepturilor de autor și nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fără acordul prealabil, expres și scris al SCPA Pârvu și Asociații. Societatea noastră este titularul exclusiv al drepturilor de proprietate intelectuală a tuturor materialelor publicate pe Site. Utilizatorii/vizitatorii nu au dreptul să copieze texte, fragmente de texte sau grafică pentru folosirea acestora, indiferent de scopurile urmărite.


Orice utilizare a Site-ului în scopul distrugerii, întreruperii sau alterării lui, a conținutului sau securității acestuia, sau de natură a destabiliza activitatea sau a afecta credibilitatea/imaginea SCPA Pârvu și Asociații, a asociaților / colaboratorilor / angajaților / împuterniciților săi sau a cliențiilor săi și / sau serviciile oferite, indiferent dacă s-a produs sau nu un prejudiciu, este interzisă și dă dreptul SCPA Pârvu și Asociații la orice acțiune legală împotriva unei astfel de utilizări/utilizator.


Limitarea răspunderii


SCPA Pârvu și Asociații nu este responsabilă pentru niciun fel de daune directe / indirecte, rezultate din utilizarea informațiilor de pe Site sau orice alt aspect în legătură cu acest Site. Conținutul acestui Site nu constituie un mijloc de reclamă și nu poate fi interpretat în nicio circumstanță drept o ofertare de a contracta servicii juridice. SCPA Pârvu și Asociații nu garantează că un material publicat pe Site reproduce cu exactitate un text adoptat în mod oficial. Materialele furnizate prin intermediul Site-ului au doar un scop informativ, informațiile fiind puse la dispoziție fără garanții.


Site-ul SCPA Pârvu și Asociații poate conține link-uri către alte site-uri care nu sunt proprietatea noastră și asupra cărora SCPA Pârvu și Asociații nu are niciun control, nefiind răspunzătoare în nicio circumstanță pentru funcționalitatea, performanțele sau conținutul acestor site-uri. Accesând site-urile indicate, vă asumați în totalitate posibilele consecințe ale accesării site-urilor respective și acceptați termenii și condițiile de mai sus.  


Protecție împotriva virușilor


SCPA Pârvu și Asociații nu își asumă răspunderea pentru orice pierdere, întrerupere sau deteriorare a datelor sau a sistemului dumneavoastră, intervenit în contextul navigării pe Site-ul SCPA Pârvu și Asociații. În acest sens, SCPA Pârvu și Asociații recomandă vizitatorilor/utilizatorului Site-ului să folosească un program antivirus adecvat pentru toate materialele descărcate de pe internet.


Prelucrarea datelor cu caracter personal


Site-ul SCPA Pârvu și Asociații colectează date cu caracter personal ale utilizatorilor/vizitatorilor Site-ului. Informațiile relevante privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt conținute în cadrul Politicii privind protecția datelor cu caracter personal și în Politica de utilizare a cookie-urilor de către Societatea noastră.


Recrutare


În cazul în care aplicați pentru unul dintre posturile publicate de SCPA Pârvu și Asociații, informațiile conținute de CV-ul dumneavoastră sau alte informații pe care ni le comunicați vor fi folosite exclusiv în contextul recrutării pentru un post în cadrul SCPA Pârvu și Asociații conform Politicii privind protecția datelor cu caracter personal aplicabilă la nivelul Societății noastre. Depunerea CV-ului pentru un post disponibil în cadrul SCPA Pârvu și Asociații nu obligă în niciun fel SCPA Pârvu și Asociații la verificarea conținutului CV-ului depus, la propunerea unei colaborări sau la acceptarea candidaturii dumneavoastră de către Societatea noastră.


Newslettere, e-mail-uri, comentarii


Dacă transmiteți o solicitare prin e-mail, prin intermediul Site-ului sau la adresa generală de contact publicată pe Site-ul SCPA Pârvu și Asociații, vom prelucra datele dumneavoastră personale obținute prin intermediul comunicării conform Politicii privind protecția datelor cu caracter personal și în scopul furnizării unui răspuns solicitării dumneavoastră.


În cazul în care adresa dumneavoastră de e-mail figurează în baza noastră de date ca urmare a calității de client / colaborator / angajat / împuternicit al Societății noastre, ca urmare a solicitării sau a consimțământului dumneavoastră, fie ca urmare a unor corespondențe anterioare sau a selecției dintr-o bază de date publică, SCPA Pârvu și Asociații poate folosi adresa dumneavoastră de e-mail pentru a vă trimite comunicări în ceea ce privește noutăți legislative, informații privind conferințele și evenimentele pe care le organizăm sau la care participăm sau informații de tip newsletter sau alte date referitoare la modificări ale prezentei, ale Politicii privind protecția datelor cu caracter personal, ale Politicii de utilizare a cookie-urilor de către Societatea noastră sau cu privire la modificările aduse Site-ului sau modalității de comunicare cu SCPA Pârvu și Asociații.


Prevederi generale


În cadrul prezentei, sintagmele “SCPA”, “SCPA Pârvu și Asociații”,Societatea/societatea noastră”, “Societății/societății noastre” se referă la Societatea Civilă Profesională de Avocați Pârvu și Asociații.


SCPA Pârvu și Asociații își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii si Condițiile prezente. În cazul modificărilor aduse prezentei, vom publica o versiune actualizată în această pagină care va produce efecte începând cu data publicării pe Site.


Pentru orice întrebări sau informații privind Termenii și condițiile prezente, vă rugăm să ne contactați.