MIRCEA PÂRVU

FONDATOR

După mai mult de 35 de ani de carieră, domeniul său de competență acoperă o gamă largă de domenii juridice, în special drept penal, administrativ-fiscal, contencios-administrativ, civil, comercial, dreptul muncii, imobiliar, investiții, asigurări.

Specializare

O zonă specială de interes pentru Mircea este dreptul penal, oferind asistență juridică în toate aspectele de drept penal, de la accidente rutiere la cazuri de corupție, luare de mită și trafic de influență.

Experiență

În domeniul contencios-administrativ și administrativ-fiscal Mircea oferă consultanță, consiliere și asistență referitoare la interpretarea și aplicarea legislației în domeniul fiscal, administrativ, în relație cu ANAF și organele administrației publice.

Mircea are o vastă practică în domeniul imobiliar și al construcțiilor, oferind asistență juridică, consultanță și analize de tip due-diligence în proiecte imobiliare de la primii pași ai investiției, în negocieri pentru achiziții și tranzacții, finanțări, și până la finalizarea și valorificarea proiectelor. 


Oferă consultanță în chestiuni ce implică contracte comerciale, asigurări, insolvență, dreptul familiei și asigură reprezentarea în fața instanțelor a clienților săi.

Carieră

A fost admis în Baroul București în 1981 și a practicat avocatura în această formă de organizare până în 1995, când legea a permis avocaților să își deschidă cabinete individuale de avocat. 


Astfel și-a deschis propriul cabinet de avocatură independent, care, sub diferite forme de organizare are o activitate neîntreruptă pe piața românească. În prezent, cabinetul a evoluat și s-a transformat în SCPA Pârvu și Asociații. 

Personal

Oaza de liniște a lui Mircea este familia. Sfârșiturile de săptămână și le dedică celor doi nepoți pe care îi adoră și soției sale, lecturii și pasiunii sale pentru obiecte vechi.