ANA-MARIA TIANU

PARTENER

Domeniul său de competență acoperă dreptul civil, comercial, dreptul muncii, imobiliar, cu un accent deosebit asupra aspectelor litigioase.

Specializare

Acumulând experiența de peste 10 ani, Ana-Maria oferă consultanță și asistență în legătură cu o gamă largă de domenii juridice ce țin de dreptul civil, al familiei, comercial, succesiuni, execuțional civil, administrativ, insolvență și litigii de muncă.

Experiență

Avocat cu experiență bogată și diversă în instanță, având ca obiectiv coordonarea litigiilor la nivelul societății noastre, Ana-Maria este dedicată clienților în soluționarea disputelor civile complexe.

Zonele de interes și de consultanță se referă cu precădere la încălcarea drepturilor și obligațiilor contractuale, clauze contractuale abuzive, ordonanțe președințiale, recuperări de creanțe, contestații la executare, litigii între proprietari și chiriași, litigii decurgând din activarea obligației de garanție a vânzătorilor. 

Totodată, o importantă parte din practică este reprezentată de asistența pentru dezvoltatorii imobiliari cu privire la autorizarea lucrărilor, alte reglementări în construcție, precum și în domeniul tranzacțiilor imobiliare.

Carieră

Ana-Maria este membră a Baroului București din 2009, alăturându-se echipei în calitate de partener în cadrul SCPA Pârvu și Asociații.

Personal

Ana-Maria este dedicată familiei ei și în special celor doi băieți, care sunt centrul universului, iar în rarele momente de liniște îi place să citească, în special lucrări de istorie, memorialistică și beletristică.