OVIDIU-THEODOR PÂRVU

PARTENER COORDONATOR

În calitate de manager al SCPA Pârvu și Asociații, se implică în toate aspectele relației și consultanței oferite clienților, punând la dispoziție experiența sa de peste 15 ani în domeniu.

Specializare

Domeniul principal de specializare al lui Theo este proprietatea intelectuală. Oferă asistență juridică în domeniul drepturilor de autor, producție publicitară, muzică, cu o practică aprofundată în domeniul cinematografiei, confirmată prin participarea la proiecte premiate și cu bugete de film cu valoare mare.


De la consultanță asupra oportunității înregistrării unei mărci sau a unui design, de la înregistrarea, monitorizarea și protecția unei mărci, și până la asistență și reprezentare în fața instanțelor de judecată, Theo a gestionat cazuri referitoare la aspectele tehnice și legale ale proprietății intelectuale și întotdeauna a fost constant în menținerea unor standarde ridicate în munca sa.

Experiență

În strânsă legătură cu proprietatea intelectuală, dar și cu pasiunea și abilitățile de înțelegere a domeniului, IT-ul a devenit al doilea domeniu de specializare pentru Theo. 

Zona de interes și consultanță acoperă infrastructura IT, servicii cloud, acorduri de licențiere software, e-commerce, monitorizare, licențiere și protecția proprietății intelectuale. 

Înțelegerea în profunzime a domeniului și cunoștințele specifice aplicării practice și comerciale în zona IT l-au propulsat în poziția de consultant pentru companii cu un istoric lung pe piața românească, dar și pentru companii start-up, antreprenori din domeniu și corporații. 

Cu o experiență vastă în domeniul asigurărilor, Theo oferă consultanță și asistență juridică pentru asigurători străini în legătură cu incidente asigurate care au avut loc în țara lor și în România și a fost prezent în fața instanțelor de drept în Marea Britanie ca specialist în acest domeniu.

Theo s-a implicat în domeniul ocupării forței de muncă și dreptul muncii, cu accent pe asistență juridică și reprezentare în instanță. Oferă constant consultanță în ceea ce privește organizarea politicilor companiilor cu un număr mare de angajați, dar și în asistarea sindicatelor în diferite chestiuni legate de muncă.

De asemenea, se ocupă de consultanță și asigură reprezentare în instanță într-o gamă largă de aspecte civile, comerciale, administrative și fiscale, faliment, de la clienți privați la companii de mari dimensiuni.

Carieră

Theo a început să practice avocatura în 2005, când a fost admis în Baroul București, iar în 2011 a devenit partener în cadrul SCPA Pârvu și Asociații.


Cu o înclinație aparte pentru domeniul IT, Theo a reorganizat din temelii modul de lucru al echipei. A informatizat activitatea societății, care este monitorizată prin cele mai recente aplicații. Evidența cazurilor, corespondența cu clienții sau cu instituțiile statului, orele de muncă livrate clientului, baza de date internă care cuprinde la contracte, la acțiuni în instanță, proceduri, toate trec prin filtrul aplicațiilor online, asigurând transparența activității, standardul de calitate, atenția la detaliu, etica de muncă.


Orientat către progres și nou, Theo inovează constant în cadrul biroului, oferind mai departe și clienților din experiența sa. 

Personal

Mereu în mișcare și activ, Theo este pasionat de snowboarding și e mereu pe bicicletă. Pasiunea pentru lectură e moștenire de familie.