• Muncă și Sindicate

    Contact

Experiență de 30 + ani în domeniu

Avocații noștri au experiență în litigarea tuturor domeniilor specifice dreptului muncii, realizarea negocierilor, redactarea contractelor de muncă și a întregului aparat documentar necesar administrării unei forțe de muncă. 


Cunoașterea în profunzime a legislației și a practicii instanțelor, însoțite de strategia și tacticile noastre legale, ne permit să reprezentăm eficient clienții, atât în proceduri de negociere, cât și în fața instanțelor.

147 +

Numărul proiectelor de dreptul muncii gestionate de societatea noastră în ultimii 3 ani

Angajați
Angajatori
Profesii liberale
Sindicate
Angajați

Soluții pentru Angajați

Înțelegem că din cauza unei probleme la locul de muncă este posibil să vă faceți griji în legătură cu veniturile, reputația, cariera viitoare sau impactul emoțional. În astfel de situații, este de ajutor să aveți experți de partea dumneavoastră și, ca avocați, vă vom susține la fiecare pas.


Experiența noastră în negocierile și litigiile cu angajatorii ne permite să punem la dispoziție o înțelegere detaliată a opțiunilor și căilor de acțiune pe care le aveți la dispoziție.

Angajatori

Asistență pentru Angajatori

Într-o perioadă în care informațiile legale sunt la îndemâna unui angajat, protejarea afacerii înseamnă minimizarea riscurilor legale.  Societatea noastră se angajează să înțeleagă afacerea dumneavoastră și să creeze soluții practice care să se potrivească nevoilor dumneavoastră particulare. De la elaborarea de politici practice la locul de muncă până la litigii complexe, vă putem fi alături.

Profesii liberale

Sprijin pentru organizarea și desfășurarea profesiilor liberale

Avem experiență în probleme legate de organizarea profesiilor liberale, fie că este vorba de doctori, stomatologi, psihologi sau arhitecți. 


Fie că este vorba de organizarea profesiei sau de asistență specializată în ceea ce privește contractele specifice sau relațiile cu colaboratorii, cabinetul nostru vă poate ajuta în găsirea unei soluții optime.

Sindicate

Asistență juridică acordată sindicatelor

Sindicatele au nevoie de o reprezentare legală calificată atunci când interacționează cu angajatorii pe probleme legate de muncă. Întrucât negocierea cu managementul companiilor poate prezenta o gamă largă de probleme cu privire la tratamentul angajaților, este benefic pentru un sindicat să se bucure de serviciile unei firme de avocatură cu experiență în  conflictele de muncă și angajare, și care înțelege atât perspectiva angajaților, cât și pe cea aangajatorilor.

Contact