• Asistență pentru angajatori

    Contact

În calitate de Angajator, răspunderea legală este considerabilă, motiv pentru care este esențială utilizarea de servicii specializate. 

Experiența noastră a fost construită reprezentând angajatori încă din anii 1990, lucru care ne dă un avantaj strategic în înțelegerea problemelor cu care aceștia se confruntă.


Având ocazia să reprezentăm și angajați, înțelegem perspectiva ambelor părți și cunoaștem tacticile ce pot fi folosite în fiecare situație.  Experiența noastră stă la dispoziția clienților noștri.

Regulament Intern
Confidențialitate
Negocieri
Contracte de muncă
Regulament Intern
Atunci când o companie crește, necesitatea unei bune organizări a drepturilor și obligațiilor angajaților impune întocmirea unor regulamente interne care să corespundă stilului de management și culturii organizaționale deja existente.


Societatea noastră are o experiență vastă în transpunerea și adaptarea cerințelor legale pentru nevoile fiecărei companii.
Confidențialitate

Fie că este vorba de GDPR sau de domenii sensibile unde confidențialitatea relațiilor comerciale și a informațiilor circulate este esențială, avocații noștri au o experiență diversă în implementarea unor astfel de proceduri.


Experiența litigantă dobândită în această arie conferă o experiență importantă ce poate fi pusă la dispoziția clienților noștri.

Negocieri
Fie că este vorba de negocieri purtate cu salariații sau cu reprezentanții sindicali, fie că este necesară negocierea contractului colectiv de muncă, o societate comercială are nevoie de o privire de ansamblu asupra obligațiilor și drepturilor de care se bucură.


Experiența noastră ne-a învățat că o bună organizare și informare asupra situației juridice în momente critice, poate face diferența.
Contracte de muncă
Societatea noastră realizează documentație completă pentru angajați, inclusiv pentru domenii cu solicitări deosebite, putând adapta și situațiile particulare ale diferiților cetățeni străini.


Practica extensivă pe care o avem în domeniul drepturilor de autor ne oferă un avantaj în gestionarea industriei IT și de divertisment.
Contact