• Societăți Comerciale

    Contact

Organizarea și gestionarea unei companii este fundația pe care orice afacere prosperă. 

Chiar și pentru cei cu experiență administrarea unei companii poate fi un proces dificil. Echipa noastră a dobândit o aprofundată înțelegere a acestui spațiu juridic și poate oferi consultanță și asistență juridică în toate aspectele ce țin de conducerea unei societăți comerciale.  

399 +

Numărul proiectelor de drept comercial și societar gestionate de societatea noastră în ultimii 3 ani

Start-up
ONRC
Comerț on-line
Autorizații
Operațiuni Comerciale
Litigii comerciale
Start-up

Start-up

Oferim servicii pentru toate aspectele operațiunilor și strategiei unei afaceri, inclusiv inițierea de noi proiecte sau companii, creșterea finanțării datoriilor sau a capitalurilor proprii, cumpărarea sau vânzarea totală sau parțială a unei afaceri sau efectuarea de reorganizări corporative. 


Avem o lungă experiență în aclimatizarea partenerilor străini care intră pe piața din România și putem pune la dispoziție o abordare strategică, alături de contacte care să faciliteze primii pași pe piața locală.
Mai mult
ONRC

ONRC

În calitate de avocați reprezentăm clienții noștri în toate operațiunile necesare pe lângă Oficiul Național al Registrului Comerțului, indiferent de județul în care își are sediul social compania. 

Mai mult
Comerț on-line

Comerț on-line

Operarea unui site internet este un lucru obișnuit, însă puțină lume știe exact întinderea drepturilor și obligațiilor pe care le au față de vizitatorii și clienții lor digitali.


Societatea noastră oferă asistență juridică pentru toate aspectele care țin de operarea  unui comerț electronic, integrând experiența de drept comercial, cu protecția datelor cu caracter personal și protecția consumatorului.

Autorizații

Autorizații

O parte importantă a efortului nostru în demararea unor noi afaceri este reprezentat de stabilirea mediului legal în care acestea vor funcționa. Astfel, putem pune la dispoziție informații detaliate despre procesul de autorizare și obligațiile legale ce le revin comercianților în multiple industrii (horeca, turism, impresariat, cinematografie, etc.)

Operațiuni Comerciale

Operațiuni  comerciale

Oferim asistență în orice tip de tranzacții comerciale, fie că este vorba de negocieri și inițierea unei noi linii de afaceri, fie că este vorba de realizarea contractelor aferente și monitorizarea executării acestora.


Toate companiile se bazează pe relațiile contractuale în derularea activității. Negocierea, redactarea și execuția acestora sunt critice pentru stabilitatea unei afaceri și pentru a înlătura ambiguitățile ce pot genera situații conflictuale.

Litigii comerciale

Litigii comerciale

Având o practică bogată ca avocați în litigii comerciale, scopul nostru de bază este să încercăm evitarea proceselor prin negocierea unor soluții și prin realizarea unor acorduri între părți pentru a oferi mecanismele necesare rezolvării conflictelor.

De-a lungul timpului am reprezentat interesele clienților noștri într-o mare varietate de litigi comerciale, de la recuperarea de creanțe și la litigii complexe bazate pe răspunderea contractuală a profesioniștilor.

Contact