• Litigii

Contact

Oferim asistență juridică în cazuri complexe la toate nivelurile de jurisdicție, inclusiv la Înalta Curte de Casație și Justiție

Litigiile civile sau penale se desfășoară într-un cadru complex de reguli  care stabilesc modul de acțiune al părților implicate și uneltele aflate la dispoziția acestora pentru a acționa.

Ca unul din clienții noștri puteți fi sigur că avem un palmares larg de litigii civile, comerciale, de muncă, de proprietate intelectuală, de litigii administrative, astfel că situația dumneavoastră este tratată cu o cunoaștere aprofundată a posibilităților și a celor mai bune căi de acțiune.

Înțelegem că bugetul este important și vă vom sfătui întotdeauna cu privire la costurile estimative ale cazului dumneavoastră. Indiferent dacă introduceți o cerere de chemare în judecată sau sunteți pârât, vă puteți baza pe experiența noastră în negocieri pentru a căuta și o soluție amiabilă, atunci când este posibil.

59 +

Numărul proiectelor de drept comercial și societar gestionate de societatea noastră în ultimii 3 ani

Contact