• Cinematografie

    Contact

De la producțiile cu buget redus la producțiile de milioane de Euro, vă putem sfătui la fiecare pas, de la prima opțiune până la creditele de închidere.

Suntem în primul rând avocați de drept comercial care au acumulat o experiență specială în muzică, film, televiziune și industriile creative conexe. 


Oferim sfaturi specifice industriei clienților noștri cu privire la modul de exploatare a drepturilor de autor, de la modul de licențiere a unui cântec, la o reclamă sau la un film, la cum să obțineți un contract de înregistrare sau să încheiați un contract de cesiune.

174 +

Numărul proiectelor din domeniul cinematografiei gestionate de societatea noastră în ultimii 3 ani.

Producție de film
Ajutor de stat
Fiscalitate Cinematografie
Producție de film

Producție de film / seriale /documentar

Dacă ești implicat în producția de film, în mod cert ai nevoie de servicii juridice pentru a putea gestiona toate aspectele. Societatea noastră a asigurat asistență juridică în numeroase proiecte cinematografice de succes și este familiarizată cu toate aspectele producției de film și industriilor conexe.

Servicii juridice de consultanță și reprezentare pentru:

  • servicii de producție
  • finanțare
  • locații
  • distribuție
  • scenariu & regie
  • actori & figurație
  • echipa de filmare
Ajutor de stat

Ajutor de stat - CNSP

Începând cu anul 2018 prin HG 421/2018 a fost instituită o schemă de ajutor de stat privind sprijinirea industriei cinematografice.


Societatea noastră de avocatură oferă consultanță și asistență în toate aspectele ce țin de accesarea acestei surse de finanțare.


De asemenea, avem experiență în multiple mecanisme guvernamentale la nivel național și european pentru sprijinirea industriei cinematografice.

Fiscalitate Cinematografie

Fiscalitate pentru industria filmului

Producția de film implică parteneri de pe întreg mapamondul, fie că este vorba de case de producție sau actori, astfel că mecanismele fiscale implicate sunt cu un grad ridicat de complexitate și armonizarea acestora cu interesele producătorilor presupun o bună cunoaștere a modului în care prevederile fiscale se aplică acestei industrii.


Contact