Search Menu

Pârvu Mircea

Mircea Pârvu

Avocat Partener Fondator

După mai mult de 30 de ani de carieră, domeniul său de competență acoperă o gamă largă de domenii juridice, în special investițiile internaționale din România, cu accent pe consilierea investitorilor naționali și internaționali, de la persoane fizice la companii de mari dimensiuni. De-a lungul carierei sale a oferit consiliere juridică în procesul de privatizare a diferitelor entități de stat.

Oferă consultanță și asistență în chestiuni ce implică domeniul construcțiilor, contracte comerciale, asigurări, insolvență, dreptul familiei.

Mircea are o practică vastă în domeniul ocupării forței de muncă și dreptul muncii, cu accent pe asistență juridică și reprezentare în legătură cu legislația muncii și de organizare a politicii privind companiile cu un număr mare de angajați, dar și în asistarea sindicatelor în diferite chestiuni legate de muncă.

De asemenea, o zonă specială de interes pentru Mircea este dreptul penal, oferind asistență juridică în toate aspectele de drept penal, de la accidente rutiere la cazuri de corupție, luare de mită și trafic de influență.