Search Menu

Pârvu și Asociații

SCPA Pârvu și Asociații este un birou de avocatură care oferă servicii de consultanță și reprezentare persoanelor fizice și societăților, în special în domeniul dreptului civil, comercial, penal și în probleme de drepturi de autor.

Activitatea SCPA Pârvu și Asociații se bazează pe o experiență de 30 de ani în domeniu, în prima linie a transformărilor sociale și legale prin care societatea românească trece. Am fost prezenți încă de la început în primele investiții străine din România, oferind consiliere unei game largi de investitori străini, în vederea intrării pe piață și am participat la primele procese de privatizare din anii ’90.

Zona de activitate a biroului nostru a evoluat de-a lungul timpului de la a oferi consultanță și reprezentare preponderent în cazuri penale, comerciale, imobiliare și construcții, la acoperirea domeniilor drepturilor de proprietate intelectuală, dreptul muncii, arbitraj și insolvență.

Societatea noastră oferă consultanță în cazuri ce implică contexte internaționale și asistență juridică în diferite cereri în legătură cu legislația românească.

De asemenea, avem experiență în proiecte de infrastructură în aviația civilă, asistență pentru instituții de învățământ superior, asistență și reprezentare în domeniul cinematografiei și producției de film.

Echipa noastră

Ana-Maria Tianu

Avocat Partener

Experiența sa include asistență juridică și reprezentare pentru dezvoltatorii imobiliari cu privire la autorizarea lucrărilor, alte reglementări în construcție, precum și în domeniul tranzacțiilor imobiliare.

Mircea Pârvu

Avocat Partener Fondator

După mai mult de 30 de ani de carieră, domeniul său de competență acoperă o gamă largă de domenii juridice, în special investițiile internaționale din România, cu accent pe consilierea investitorilor naționali și internaționali, de la persoane fizice la companii de mari dimensiuni.

Ovidiu-Theodor Pârvu

Avocat Partener

Domeniul principal de experiență al lui Theodor este proprietatea intelectuală. A gestionat cazuri referitoare la aspectele tehnice și legale ale proprietății intelectuale și întotdeauna a fost constant în menținerea unor standarde ridicate în munca sa.