Search
Search Menu

Pârvu Ovidiu-Theodor

Ovidiu-Theodor Pârvu

Avocat Partener

Domeniul principal de experiență al lui Theodor este proprietatea intelectuală. A gestionat cazuri referitoare la aspectele tehnice și legale ale proprietății intelectuale și întotdeauna a fost constant în menținerea unor standarde ridicate în munca sa.

Oferă asistență juridică în domeniul dreptului de autor, producție publicitară, cu o înclinație pentru cinematografie, și reprezentare în relațiile cu entitățile de gestiune colectivă.

Un alt domeniu în care excelează sunt asigurările. Oferă consultanță și asistență juridică pentru asigurători străini în legătură cu incidente asigurate care au avut loc în țara lor și în România. A fost prezent în fața instanțelor de drept în Marea Britanie ca specialist în acest domeniu.

De asemenea, se ocupă de consultanță și asigură reprezentare în instanță într-o gamă largă de aspecte civile, comerciale, administrative și fiscale, precum și cazuri penale, dreptul muncii, faliment, de la clienți privați la companii de mari dimensiuni.

Theodor este implicat în probleme privind asistența juridică în cadrul programelor de twinning în domeniul aviației civile conduse de autoritățile mandatate din fonduri europene. De asemenea, a dobândit o vastă experiență în litigii în fața tuturor instanțelor din România.